Pompa de caldura aer-apa 6 kW Chofu – Made in Japan

75% aer + 25% energie electrica = 100% energie termica !

POMPA DE CALDURA CHOFU, AER-APA 6 kW – DC INVERTER

Suntem importatori pentru pompele de caldura aer apa Chofu din Japonia. Din gama de produse va prezentam aici pompa de caldura aer/apa Chofu 6kW care poate fi utilizata cu succes pentru incalzire, aclimatizare si pentru prepararea apei calde menajere in locuinta dvs. Tehnologia moderna DC INVERTER face ca aceasta pompa de caldura sa foloseasca 30% mai putina energie electrica in comparatie cu o pompa de caldura clasica de 6kW ON – OFF. Sistemul „inverter” face ca aceasta pompa sa lucreze cu turatie variabila sau mai bine zis cu frecvente diferite intre 20Hz si 90Hz in functie de necesarul termic care se cere. Pompele de caldura aer-apa Chofu sunt cele mai economice alternative pentru incalzire. Componente de inalta calitate garanteaza functionarea fara deranjamente. Pompa de lichefiere (compresorul) Panasonic DC Twin Rotary este fabricat in Japonia de unul din cei mai mari producatori de compresoare din lume, care garanteaza functionarea utilajului mai mult de 33.000 de ore fara intrerupere sau exprimat alt fel – peste 16 ani de functionare in regim de 24 de ore.

Consum si costuri lunare. Un punct foarte important la pompele de caldura este consumul de energie electrica lunar sau chiar anual. Aceasta tema a consumului nu este simpla, si depinde de multi factori care pot mari sau micsora consumul de energie electrica. Exemle: izolatia exterioara, numar de geamuri, pardoseala sau calorifere etc. Pentru a simplifica lucrurile si pentru a nu da posibilitatea de interpretari asupra consumului o sa folosim ca exemplu, consumul maxim posibil pe luna a pompei de caldura Chofu de 6 kW. Consumul maxim (fisa tehnica a produsului) este de 1,46 kW/h. Asta inseamna ca daca pompa de caldura ar functiona 24 ore din 24 ar avea un consum de 35 kW/h. Daca facem calculul mai departe adica la 30 de zile, rezulta un consum de 1.050 kW. Exprimat in Ron inseamna 1.050 kW x 0,5 Ron = 525,0 Ron cu TVA inclus. Deci daca pompa de caldura ar functiona fara intrerupere 24 de ore ati avea de plata 525,0 Ron pe luna pentru prepararea apei calde menajere si incalzire binenteles vorbind numai in cele 4 luni de iarna (Nov, Dec, Ian, Feb). Daca aveti o izolatie corspunzatoare a locuintei dvs. acest consum lunar se reduce cu siguranta la jumatate. Si acum intreb eu care sunt costurile de intrtinere a unui apartament cu 3-4 camere in perioada de iarna ? Mai mult sau mai putin ? Schema de montaj clasica pentru incalzirea prin pardoseala fara pufer sau butelie de egalizare. Pompa de caldura aer/apa CHOFU de 6kW are pompa de recirculare integrata in unitatea monobloc si se poate racorda direct la distribuitorul de la incalzirea in pardoseala sau calorifere. Temperatura maxima pentru incalzire pe TUR se poate regla si este controlata de automatizarea pompei, fara sa mai fie necesar o vana amestec manuala sau automata. Automatizarea pompei de caldura si pompa de recirculare sunt incluse in pret. Pompa de caldura aer apa 6kW

APA CALDA MENAJERA, INCALZIRE SI RACIRE

Pompa de caldura aer-apa de 6 kW acopera necesarul de incalzire si apa calda menajera pentru o locuinta cu o suprafata de pana la 80m² care are sistemul de incalzire in calorifere. Locuintele cu incalzire in pardoseala si cu izolatia exterioara corecta, pot avea suprafata de incalzire de pana la 120m². Pompa de căldură de 6kW nu este un sistem de încălzire doar pentru clădirile noi, acesta pompa poate fi utilizata cu succes si la cladirile vechi. Pompa se poate combina si cu alte surse de incalzire cum ar fi centrala pe gaz, cazan pe lemne sau panouri solare. Pompa de căldură comuta in modul automat si lasa in funcție sursa cea mai ieftina (cele mai mici costuri) de caldura sa lucreze.

 

DATE TEHNICE – POMPA DE CALDURA AER-APA 6 kW

Eficienta COP = 4,11 Temp. minima mediu = minus -30°C
Incalzire = 6,0 kW Termic Temperatura max./tur = 60°C
Racire = 5,0 kW Temperatura economa de lucru = 55°C
Consum maxim pe ora = 1,46 kW Refrigerant = R410A
Legatura electrica = 220 V/1ph /50Hz Refrigerant = 1,05 Kg.
Puterea in amperi = 6,2 A Racord Tur/Retur = 1 Zoll – DN20
Zgomot de functionare = 56 db (A) Carcasa  –  exterior din tabla zincata.
Compresor  – Panasonic DC twin rotary Carcasa  –  Rezistenta la intemperi
Automatizare  –  Controller extern Dimensiuni in mm (L-A-H) = 820x 282x 715
Pompa de recirculare Panasonic – incorporata Greutate = 56 Kg
Schimbator caldura pentru apa – Schimbator inox Garantie totala 2 ani
Schimbator de caldura pt. aer – Schimbator cupru Service postgarantie 10 ani
Manual de operare
Date tehnice

Pompa de caldura aer-apa de 6 kW arata la fel ca o instalatie de aer conditionat si se poate monta la fel ca si compresorul unui aparat de la instalatia de aer conditionat, adica pe peretele unui apartament sau a unei case. Datorita temperaturii ridicate de 60°C pe care o dezvolta pompa de caldura, aparatul se poate conecta direct la calorifere fara probleme. Pompa de caldura Made in Japan

Sistem de incalzire cu pompa de caldura aer apa de 6KW Sistem de incalzire / racire si preparare apa calda Pret EUR

Va rog sa acordati maximul de atentie si sa aveti in vedere si aceste costuri. Pe langa pompa de caldura Chofu de 6KW mai aveti nevoie de cateva componente importante pentru buna functionare a sistemului. Aceste elemente necesare costa aprope inca jumatate din pretul pompei de caldura. Un sistem complet pentru incalzirea locuintei si prepararea apei calde menajere cu pompa de caldura are urmatoarele elemente de montaj pe care noi vi le prezentam in coloana din dreapta.

Va informam ca dvs. sa stiti exact care sunt costurile care mai apar la montajul unei pompe de caldura aer/apa Chofu la locuinta dvs. Fittingurile si materialul marunt pentru montaj (robineti cu bila, teflon, coliere, garnituri, materiale pentru etansare) nu putem sa determinam exact. Aceste mici elemente si accesorii de montaj difera de la locatie la locatie, iar pretul de montaj este deasemeni in functie de dificultatea lucrarii. In perioada de garantie de 2 ani daca apar probleme in circuitul hidraulic, pompa de caldura NU se repara ci se schimba in max. 48 de ore.

Pompa de caldura aer – apa DC Inverter 6KW 2.858,00
Boiler pompa de caldura SWP.0150 – 150 litri 538,00
Simens Ventil motorizat cu 3 cai – filet 1″ 130,00
Vas expansiune sanitar de 24 litri – Aqua System 33,00
Supapa de suprapresiune 6 bar 13,00
Supapa de sens rezistenta la 180°C – filet interior 1″ x 1″ 11,00
Vas de expansiune de incalzire 50 litri – Aqua System 56,00
Grup de siguranta 1″ (manometru, aerisitor, supapa 3 bar) 34,00
Teava flexibila inox gofrata izolata DN20 ( lungime 5 metri ) 87,00
pompa de caldura Chofu - logo Pret total EUR 3.760,00

 

POMPELE DE CALDURA sint cele mai economice alternative pentru centrale cu GAZ, CURENT sau MOTORINA