Pompa de caldura aer-apa 16 kW – Made in Japan

75% aer + 25% energie electrica = 100% energie termica !

POMPA DE CALDURA AER-APA 16 kW – DC INVERTER – CHOFU AEYC-1639U

Firma Chofu este singura firma din Japonia care isi produce pompele de caldura pe teritoriul Japoniei. Noi suntem unic importator in Romania si Austria pentru pompele de caldura aer-apa Chofu, Made in Japan. Pompele de caldura aer-apa CHOFU DC INVERTER, sunt cele mai economice alternative pentru incalzirea si racirea locuintei dvs. Tehnologia moderna inverter creeaza posibilitatea ca pompa de caldura sa ajusteze producția de energie termică în mod automat în funcție de cerințele de încălzire a casei unde locuiti. În timpul iernii, compresorul tip inverter și motorul ventilatorului, rulează pe turatie variabila pentru a oferi mai multa energie termica, atunci când temperatura din exterior este foarte scăzută. În cazul în care casa ta are nevoie de mai puțină încălzire, pompa va scadea frecventa de funcționare de până la 20Hz, iar pompa de căldură va consuma mai puțină energie electrică. Pompa de caldura inverter, economiseste 30% mai multa energie electrica decât pompa de căldură cu frecvență fixă ON/OFF. Componentele pompei de caldura Chofu sunt de inalta calitate si garanteaza functionarea utilajului ani de zile fara interventii sau deranjamente. Compresorul Panasonic DC Twin Rotary este fabricat de unul din cei mai mari producatori de compresoare din lume. Pompa de caldura aer-apa CHOFU AEYC-1639U, are o garantie totala de 2 ani, iar pentru compresor 5 ani. In aceasta perioada de garantie de 2 ani daca apar probleme hidraulice de functionare pompa de caldura NU SE REPARA, ci se inlocuieste cu una noua iar cea defecta avem obligatia de a o trimite in Japonia la firma Chofu pentru examinare. Dupa aceasta perioada de garantie aprovizionarea cu piesele de schimb pentru service este de 10 ani. Pompa de caldura aer-apa Chofu functioneaza chiar si la -40 grade C, binenteles ca la aceasta temperatura COP-ul pompei este foarte scazut. Dar cate zile din iarna sunt extrem de reci ? Sistemul de control inverter Chofu, realizeaza cea mai mare eficienta la sarcini si un raspuns rapid la schimbarea conditiilor solicitate. Controlul temperaturii programate a apei asigura mentinerea temperaturii acesteia la un nivel cat mai redus posibil cu scopul de a mari eficienta pompei de caldura. Toate acestea asigura o performanta optima sistemului, in timp ce costurile de exploatare si emisiile de CO2 sunt reduse la maximum.

SCHEMA DE MONTAJ PENTRU INCALZIRE PRIN PARDOSEALA SI VENTILOCONVECTOARE SAU CALORIFERE

POMPA DE CALDURA CHOFU PRODUCE APA CALDA MENAJERA – INCALZIRE SI RACIRE

Pompa de caldura aer-apa de 16kW. Cel mai bun raport CALITATE / PRET din Romania. Aceasta pompa de caldura de 16kW acopera necesarul termic de incalzire si de apa calda menajera pentru o locuinta cu o suprafata de pana la 300m² cu inaltimea camerelor intre 2,7 – 2,9 m care are sistemul de incalzire prin pardoseala. Un calcul corect si profesional pentru dimensionarea pompelor de caldura se face in functie de volumul incaperilor. Aceasta corectie o facem ulterior cu un program de dimensionare special pentru pompele de caldura. Exprimarea in m² a incaperilor sau a caselor este mai usor inteleasa de cei care nu au tangente cu calcul de volume si dimensiuni. Daca inmultiti lungimea ori latimea rezulta suprafata in m² de care noi avem nevoie pentru estimarea pompei de caldura pentru locatia dvs. Un factor foarte important la dimensionarea pompelor de caldura este izolatia termica exterioara si in mod special a tavanului. Pompa de caldura CHOFU aer-apa 16kW DC Inverter Oradea.

Pompa de recirculare Panasonic si automatizarea pompei de caldura sunt incluse in pretul pompei de caldura ! Dupa cum vedeti in schema de montaj de mai sus, noi folosim un boiler/puffer de 300/100 litri pentru prepararea apei calde menajere si pentru sistemul de incalzire/racire. Acest boiler/puffer special este produs de firma Thermic Energy din Germania. Cu acest tip de boiler/puffer puteti economisi spatiu in camera tehnica. Pompa de caldura, daca este corect dimensionata, asigura integral necesarul de caldura al cladirii, fara a mai fi necesara o alta sursa suplimentara de caldura, cum ar fi, centrala termica pe combustibil solid, gazos, motorina, etc. Pompele de caldura Chofu se recomanda pentru cladirile noi, cu o izolatie buna, in care a fost montate sisteme de incalzire prin pardoseala sau in pereti unde temperatura de incalzire pe tur nu depaseste 35 de grade. Pompele de caldura aer/apa Chofu se utilizeaza cu succes si la instalatiile de incalzire cu calorifere.

TEHNIC – POMPA DE CALDURA AER-APA 16 kW CD INVERTER
Eficienta COP = 4,11 Temp. minima mediu = minus -30°C
Incalzire = 16,0 kW Termic Temperatura max./tur = 60°C
Racire = 16,0 kW Termic Temperatura economa de lucru = 55°C
Consum maxim pe ora = 3,9 kW Refrigerant = R410A
Legatura electrica = 220 V/1ph /50Hz Refrigerant = 2,90 Kg.
Puterea in amperi = 17,0 A Racord Tur/Retur = 1 ¼” Zoll – DN25
Zgomot de functionare = 52 db (A) Carcasa  –  exterior din tabla zincata.
Compresor  – Panasonic DC twin rotary Carcasa  –  Rezistenta la intemperi
Automatizare  –  Controller extern Dimensiuni in mm (L-H-A) = 1418x 1000x 330
Pompa de recirculare Panasonic – incorporata in pompa Greutate = 124 Kg
Schimbator de caldura pentru apa – Schimbator de inox Garantie totala 2 ani
Schimbator de caldura pt. aer – Schimbator de cupru Service postgarantie 10 ani

 

Pompa de caldura aer-apa de 16 kW de productie Japoneza foloseste cea mai noua tehnologie numita INVERTER. Acest sistem de control modern economiseste aprox. 30% la consumul energie electrica in comparatie cu o pompa de caldura clasica ON – OFF. Cu multiple posibilitati de programare pompa de caldura aer/apa CHOFU de 16KW indeplineste cele mai inalte cerinte de exploatare si utilizare chiar in conditii extrem de grele. Prin firma Nedavi Solar, aveti posibilitatea de a descoperi un alt produs de înalta calitate fabricat în Japonia. Va prezentam „ POMPELE DE CĂLDURĂ AER – APĂ ”, marca Chofu, demna de încredere, de calitate şi de lungă durată, pentru confortul şi luxul Dvs. Tehnologia de varf este combinată cu echipamente moderne de fabricaţie, prin care se asigură o calitate excelentă a pompelor de caldura. Veţi fi mai mult, decât mulţumit de calitatea, precizia şi îndemânarea pe care le puteţi aştepta numai de la Chofu. Pompe de caldura aer-apa Chofu Made in Japan

Manual de operare
Date tehnice
Informatii importante pentru cei interesati ! Sistem de incalzire / racire si preparare apa calda Pret EUR

Va rog sa acordati maximul de atentie si sa aveti in vedere si aceste costuri pe care noi vi le prezentam acum. Pe langa pompa de caldura aer/apa de 16kW mai aveti nevoie de cateva componente importante pentru buna functionare a sistemului, care costa aprope inca o treime din pretul pompei de caldura. Un sistem complet pentru incalzirea/racirea locuintei si prepararea apei calde menajere cu pompa de caldura are urmatoarele elemente de montaj, pe care noi vi le prezentam in coloana din dreapta.

Este bine ca dvs. sa stiti exact care sunt costurile finale pentru montajul unei pompe de caldura aer/apa Chofu la locuinta dvs. Fitingurile si materialul marunt folosit la montajul sistemului de incalzire cu pompa de caldura, cum ar fi: banda teflon, robineti, coliere, garnituri, materiale pentru etansare nu se pot determina exact. Aceste mici elemente si accesorii de montaj difera de la o locatie la alta, iar pretul de montaj a unei pompe de caldura, este deasemeni in functie de dificultatea lucrarii. Colaboratorii nostri stiu ca o asemenea pompa de caldura se monteaza in maximum 2 zile, iar pretul de montaj trebuie sa fie pentru cele doua zile lucratoare si nu mai mult.

Pompa de caldura aer-apa Chofu DC Inverter 16kW 4.570,00
Boiler/Puffer 300/100 L special pentru pompa de caldura 1.161,00
Ventil motorizat cu 3 cai – filet exterior 1¼” – inpuls ESBE 154,00
Vas de expansiune sanitar de 24 litri – Aqua System 33,00
Supapa de suprapresiune pentru boiler ACM de 6 bar 13,00
Supapa de sens rezistenta la 180°C – filet interior 1″ x 1″ 11,00
Filtru Y din alama cu filet interior 1¼” 20,00
Vas de expansiune de incalzire 50 litri – Aqua System 56,00
Grup de siguranta 1″ (manometru, aerisitor, supapa 3 bar) 34,00
Teava flexibila de inox DN32 ( lungime 10 metri ) 71,00
4x Fittinguri pentru teava de inox gofrata 22,00
Pompa de caldura aer-apa Chofu Pret total 6.145,00