Politica de transport

LIVRARE IN TOATA TARA

Comenzile plasate pe www.ravencmdcompany.ro vor fi livrate in 24 – 72 de ore de la data plasarii comenzii.

Produsele noastre vor fi livrate prin Urgent Cargus , in orice localitate din Romania.

Transportul este GRATUIT pentru urmatoarele produse:

 • panouri radiante
 • plasme termice
 • tablouri termice
 • tablouri Carbon Crystal
 • panouri Heatkeeper

Pentru celelalte produse, tarifele de expeditie sunt urmatoarele (includ TVA):

 • 14,50 lei / primul kg
 • 1,30 lei / fiecare kg aditional
 • 7,00 lei taxa de ramburs
 • 1,45 lei / km aditional pentru livrarea catre localitati situate in afara ariei de acoperire a Centrelor Urgent Cargus

In cazul in care ati selectat ca metoda de plata Plata ramburs, veti plati valoarea coletului la primirea lui.

RETUR IN TOATA TARA

Politica de retur este conform legilor care guverneaza comertul electronic in Romania.

O comanda poate fi returnata trimitand un email cu problema reclamata la :

contact@ravencmdcompany.ro

PROCEDURA DE RETUR

Ne dorim sa fii cat mai multumit/a de produsele pe care ti le oferim. Pentru a te asigura ca pe www.ravencmdcompany.ro poti face cumparaturi fara grija, ca nu vei fi multumit de produse si vei ramane cu ele in cazul in care nu le mai doresti, iti punem la dispozitie procedura de retur.

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta nr 34/2014, clientii pot returna produsele achizitionate de la Companie in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului,

Perioada de retragere expira după 14 de zile calendaristice incepand:

 • de la ziua la care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, intra in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare)

sau

 • de la ziua la care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, intra in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat)

Pentru a exercita dreptul de retragere te rugam sa ne informezi cu privire la decizia de a te retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisă prin posta, fax sau e-mail.

Dupa ce primim formularul completat de tine, vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

In cazul exprimarii dreptului de retragere, Compania va rambursa orice suma primita de la Client, mai putin costurile livrarii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia Clientului de a se retrage din prezentul contract. Clientul poate returna produsele prin orice modalitate: prin posta, curier, sau predandu-le personal la sediul Companiei din Lugoj, Cartier Stadion Bl.7 Ap.11, Lugoj, Jud.Timis. Sumele primite de la client vor fi rambursate acestuia fara a percepe nici un fel de comision  Compania va efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care Clientul isi exprima acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.