Panourile radiante cu infrarosu sunt produse in sistemul de calitate ISO9001 , certificate GS 2016 de TÜV Rheinland Romania SRL si in conformitate cu Normele Europene (C.E.), respectand standardele SR EN 60335-1 si SR EN 60335-2.

Termen de garantie: 4 ani de la data livrarii.

Documente: Panourile sunt insotite de manual de utilizare in limba romana, certificat de garantie si conformitate.

Panourile sunt asamblate de catre Dr. Köcher SRL cu componente de provenienta germana. Furnizorul noastru de folie de carbon este un binecunoscut producator german, iar panoul nostru  fiind construit pe carcasa de aluminiu, are o putere de radiatie deosebita (alumina este unul dintre cele mai bune materiale care transfera radiatia infrarosu).

Experienta noastra este de peste 6 ani in producerea acestor panouri .

 

Suntem singurii furnizori de panouri infrarosu pe piata noastra care va ofera panouri personalizate sau cum le numesc colaboratorii nostri ”tablouri radiante”. Personalizarea consta in lipirea pe fata vizibila a panoului a unui canvas imprimat la o calitate deosebita. Personalizarea poate fi facuta cu un foto din arhiva noastra de printuri sau dupa o imagine cu o rezolutie de cel putin 300dpi pe care o pune la dispozitie clientul .

Personalizarea costa 10% din valoarea panoului radiant