Aer condiționat

DAIKIN – Întotdeauna cu un pas înainte

Daikin dezvoltă și produce de peste nouăzeci de ani sisteme de aer condiționat de înaltă calitate, ce oferă o combinație optimă între confortul răcirii și încălzirii. Pentru a aduce în locuințe și la locul de muncă un confort perfect și soluții complete, în conformitate cu preocupările tot mai mari pentru protecția mediului, este necesar cel mai înalt nivel de inovație și calitate.

 De ce să alegeţi Daikin

Daikin este lider mondial în producerea şi furnizarea de echipamente HVAC (încălzire, ventilare şi aer condiţionat), inclusiv pompe de căldură şi soluţii de refrigerare.

Daikin oferă o combinaţie între tehnologia europeană şi cea japoneză, fiind renumită pentru abordarea inovatoare a dezvoltării produselor.

În centrul succesului companiei se află accentul unic pus pe dezvoltarea soluţiilor de încălzire, răcire, ventilare, aer condiţionat şi refrigerare eficiente din punct de vedere energetic pentru aplicaţii rezidenţiale, comerciale şi industriale.

Soluţiile Daikin au un design atractiv, sunt silenţioase şi eficiente din punct de veder energetic. Avem întotdeauna soluţia perfectă, fie că este vorba de o cameră sau de mai multe.

Alegerea sistemului perfect depinde în cea mai mare parte de specificul fiecărui proiect. Fiecare locuinţă este unică. În plus, este mediul în care ne petrecem timpul în fiecare zi. Indiferent dacă este vorba de construcţii noi sau de renovări, de spaţii mari sau mici, sistemele Daikin se adaptează în mod eficient la orice configuraţie.

 Suntem lideri acolo unde alții doar imită.

Vom continua să ocupăm poziția de lider în domeniul soluțiilor HVAC-R, cunoștințele noastre de specialitate în toate sectoarele pieței și cei peste 90 de ani de experienţă ne permit să oferim valoare adăugată în relații de lungă durată, bazate pe încredere, respect și credibilitate.

Promitem să ne menținem spiritul inovator, să considerăm provocările ca noi oportunități de a dezvolta soluții optime.

Vom stimula inovația și vom depune toate eforturile pentru satisfacția clienților și creșterea companiei noastre.

Vom fi cu un pas înainte și gata de a face lucrurile diferit.

Ne vom concentra pe aceste valori fundamentale ale mărcii noastre și ne vom bucura de un succes durabil, cu dezvoltare continuă.

 Gama R-32 – BLUEVOLUTION

 Daikin este prima companie din lume care a lansat unităţi de aer condiţionat încărcate cu R-32.

Daikin a introdus în premieră R-32 în 2012.

Datorită unui GWP scăzut de 675, eficienţei energetice competitive, siguranţei şi rentabilităţii, acest agent este foarte atractiv. Începând din 2016, Daikin oferă gama unică Bluevolution de unităţi pereche şi multi, care stabileşte din nou reperul pentru condiţionarea aerului în aplicaţii rezidenţiale. Un design nou şi inteligent combină valorile de top ale eficienţei cu funcţii de confort superior.

 Un prieten vechi care nu face probleme

 Utilizarea lui R-32 nu este o noutate, deoarece R-410A este un amestec din 50% R-32 şi 50% R-125.

Printre beneficiile suplimentare ale utilizării agentului frigorific monocomponent R-32 se numără prevenirea problemelor de fracţionare şi scurgere şi reîncărcarea şi reciclarea mai uşoare.

Manipulare uşoară: cu presiuni de lucru similare cu cele ale agentului R-410A, posibilitatea de încărcare atât în stare lichidă, cât şi gazoasă, precum şi disponibilitatea sculelor adecvate atât pentru echipamente cu R-32, cât şi cu R-410A, decizia de a alege gama Daikin Bluevolution este uşor de luat.